Корисно і безкоштовно - прогулянки на конях

Кінь — красива і віддана тварина, яка з давніх-давен служила людині вірою і правдою, перебуваючи поруч із нею на полюванні, в бою, в роботі…
 Верхова їзда — це неймовірне відчуття свободи і легкості руху, яке варто пережити кожному. Перебуваючи у «Вежі Ведмежій», ви зможете скористатися чудовою можливістю замовити прогулянку верхи під наглядом досвідченого інструктора.

 Кінна прогулянка принесе Вам  та Вашій дитині багато приємних несподіванок та нових вражень, обов’язково запам’ятається і здивує навіть досвідчених вершників. Тож бажаємо, щоб таке проведення активного відпочинку стало вашим улюбленим хобі.

 Щонеділі з 12:00 - 13:00, на березі Дніпра, на майданчику  Кінно-трюкового театру СКІФ (м.Гідропарк), за підтримки активістів ГО Київське ВІЧЕ, проходять безкоштовні катання для дітей до 13 років і дітям бійців АТО до 18 років.


Катання на конях - це вид відпочинку, що пройшов перевірку часом. Верхова їзда була популярним захопленням у багатьох країнах світу протягом століть, в багатьох сім'ях діти вчилися їздити верхи фактично з перших кроків. І причина такої стабільної популярності пояснюється не мінливої ​​модою на розваги, а величезною користю - у багатьох відношеннях.
 

Для більш детальної інформації телефонуйте 063-645-21-18  093-117-87-95

 

CКЙОРІНГ стає модним для України видом спорту. SKIJORING.


Прогулянка на конях для двох — що це?


Захоплююче катання на кониках благородних порід в затишному куточку природи в Києві. Це мальовничі околиці Гідропарку — одразу за територією комплексу простягається  поле, яке можна об'їхати верхи. Відчути такі незвичайні емоції зможуть навіть новачки, адже спеціальні навички катання верхи не обов'язкові. Досвідчений інструктор поведе коней під вуздечку.

Як все відбувається?

Спочатку професійний інструктор навчить Щасливчиків правильно поводитися з кіньми, впевнено почувати себе в сідлі і дотримуватися техніки безпеки. Як тільки теорія буде засвоєна, вони відправляться кататись мальовничими околицями парку. Конячки спокійно підуть кроком під пильним наглядом інструктора. Щасливчики зможуть насолодитися приємною бесідою та вивченням навколишніх пейзажів.

Катання по просторим лукам

Захоплююче катання на кониках проходить подалі від шуму й гамору, величезного скупчення людей та машин. Пейзаж на території гідропарку, навпаки, заспокоює. Зелені рівнини простягаються вдалечінь.

Не потрібні спеціальні навики

Інструктор буде постійно супроводжувати гостей під час прогулянки, притримуючи коня за вуздечку. Він навчить:

    правилам поводження з конем
    як поводити себе в сідлі
    впевнено тримати вуздечку

Спокійні благородні конячки

Всі конячки стайні Кінно-трюкового театру СКІФ не тільки вражають різноманітністю порід і мастей, але й добре об`їзджені. Більш того, всі вони вже давно заслужили любов публіки, граціозно з'являючись в рекламі, кліпах і навіть фільмах.


Приєднуйтесь до нас в фейсбук
                                                            
"СКІФ"
                                                        
Київське ВІЧЕ 

Немає коментарів:

Дописати коментар